Sinterklaasintocht Borculo

Aankomst op de Berkel bij het gemeentehuis in Borculo

BORCULO – De Sinterklaasintocht in Borculo is aanstaande. Op zaterdag 17 november rond de klok van 14.30 uur komen Sinterklaas en 18 pieten met de Berkelzomp aan in Borculo. Aansluitend wordt er een leuk feest gehouden in het muziekcentrum Borculo, het Volharding gebouw.

De intocht trekt al jaren steeds meer publiek. Dat heeft er vast en zeker mee te maken dat de mogelijkheden van de Berkel en de Berkelzomp van Stichting Berkelzomp optimaal worden benut. Daarnaast weet de organisatie altijd weer een ludiek, kindvriendelijk thema aan het feest te verbinden. Dat thema zal bij aankomst op de Berkel bij het gemeentehuis en ook later in de zaal worden gebruikt. De Zompenkearls openen tijdig de ophaalbruggen, zodat de
gasten uit Spanje bij het aanlegsteiger voor het gemeentehuis aan wal kunnen. Daar krijgen Sinterklaas en pieten een warm welkom van presentatrice Astrid, een collegelid van de gemeente Berkelland, muziekvereniging Volharding en natuurlijk heel veel kinderen met hun ouders.

Na aankomst en het welkom begeven de Sint en zijn pieten zich richting het muziekcentrum. Onderweg worden de hele kleintjes van snoep voorzien. De groep volgt muziekvereniging Volharding via het Marktplein, Muraltplein, Voorstad en Scheilaan naar het Muziekcentrum Borculo. In het muziekcentrum is iedereen van harte welkom. Daar wordt samen met Sint en pieten een gezellig feest gehouden en is er uiteraard ook de mogelijkheid voor de kinderen om de Goedheiligman een hand te geven. Na afloop krijgen de kinderen een kleine attentie.

De intocht wordt mede mogelijk gemaakt door de Borculose Ondernemers Vereniging (BOV).
    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.