Swinging Sixties in de Kerk


WINTERSWIJK – Vroeger gedanst op de muziek van de Flames? Mis dan zondag  12 april in café de Kerk niet, vanaf 15:00 uur Beatline, voormalige Flames, op het podium! De sixtiesband met de “Sound” van de 60er jaren, Een optreden van  BEATLINE  betekent herinneringen aan de “Sixties” ophalen. Veel hits uit de oertijd van de Beat en de Rock.

Een middagje jeugdsentiment of gewoon lekkere muziek luisteren en over de  “goeie ouwe  tijd” praten met vrienden en bekenden. De band speelt een breed repertoire zestiger jaren beatmuziek; naast muziek van The  Shadows en Cliff Richard en The Rolling Stones is er een goede mix van  TheTroggs, The Beatles, Creedence Clearwater Revival, The Kinks, Elvis, Buddy Holly, Roy Orbison, Status Quo, Chris Andrews, enz. te horen.

Wanneer je de bijna originele sound hoort van al die gouwe ouwe zoals  Rising, Wooly Bully, Satisfaction of Baby Come Back blijf je niet stil staan. En dat mag want een middag Beatline is niet alleen luisteren maar ook swingen op de zondagmiddag!

Ook nu is de entree vrij!