Theater, muziek en Gerrit Komrij

BREDEVOORT – Wie is die man met handen als kolenschoppen en wat doet de Arlequino met een eivlek op zijn broek? Het Literair Café van vrijdag 26 mei is een zoektocht door een aantal gedichten van Gerrit Komrij.

Op diverse manieren worden verschillende gedichten van Gerrit Komrij gepresenteerd. Ondersteund door saxofonist Selena Krabbenborg laten de leden van theaterwerkplaats Grey Vibes gedichten spreken met beeld en taal.

Theaterwerkplaats Grey Vibe is een groep enthousiaste toneelspelers die gedurende het jaar het toneelspel onderzoeken in al zijn mogelijkheden. Met het presenteren van de gedichten van Gerrit Komrij laten zij  de vorm zien die zij hebben gekozen om de gedichten te vertolken.

Indien gewenst is er een mogelijkheid voor het publiek om zelf aan de slag te kunnen met een experimentele vorm van presentatie. Neem een lievelingsgedicht of een gedicht waar u de intentie van ontgaat mee geschreven door Gerrit Komrij en de Grey Vibes, eventueel samen met u, kijken in welke vorm het gegoten kan worden.

Locatie: Koppelkerk, Koppelstraat 35, 7126 AG Bredevoort
Datum: vrijdag 26 mei
Aanvang: 20.00 uur (deuren open: 19.30)
Entree: € 5,-

Reserveren: info@koppelkerk.nl / 0543-216 005

foto (PR): Theaterwerkplaats Grey Vibes met saxofoniste Selena Krabbenborg