V.A.S. de IJsselstreek op zoek naar nieuwe leden


Gepubliceerd op

DOETINCHEM – Niet voor iedereen is het mogelijk om te sporten binnen een reguliere sportvereniging. Omnisportvereniging voor aangepast sporten ‘V.A.S. de IJsselstreek’ biedt in Doetinchem aangepast Badminton aan, waar iedereen kan sporten op zijn of haar eigen niveau. De vereniging is op zoek naar nieuwe leden.

Niet iedereen kan meekomen binnen een reguliere sportvereniging. Dit kan komen vanwege een verstandelijke of lichamelijke beperking. Maar ook omdat het niveau binnen een reguliere vereniging te hoog is, of omdat er sprake is van een revalidatieproces. V.A.S. de IJsselstreek biedt op 11 plekken in de regio sportaanbod aan om ook met een beperking te kunnen blijven sporten.

Aangepast Badminton in Doetinchem
Elke woensdagavond is een groep fanatieke badmintonners actief aan het trainen onder professionele begeleiding. Alle leden kunnen op hun eigen niveau sporten. Er is een grote diversiteit binnen de groep; er wordt zowel zitbadminton, rolstoelbadminton als staand badminton aangeboden. De groep bestaat uit leden met een lichamelijke of een verstandelijke beperking. Gezellig samen sporten is het doel van V.A.S. de IJsselstreek.

Maak kennis met aangepast badminton
Heeft u een beperking of kunt u niet meer meekomen binnen een reguliere vereniging? Kom dan gerust eens langs bij V.A.S. de IJsselstreek. Elke woensdagavond traint een groep van 19.30 uur tot 21.30 uur in Sporthal ‘De Zonneboom’, Zonneplein 4 te Doetinchem.

Kijk voor meer informatie over het aanbod op www.vasdeijsselstreek.nl.