Wie wordt de winnaar van Gelders Nieuwsfoto 2018?

BREDEVOORT – Welke fotojournalist wordt de opvolger van  Koen Verheijden,  hij ontving vorig jaar de trofee uit handen van juryvoorzitter Wouke van Scherrenburg.

Ook dit jaar wordt de Gelderse Nieuwsfoto wedstrijd georganiseerd door de Provincie Gelderland, De Koppelkerk in Bredevoort, de dagbladen De Gelderlander/De Stentor en CODA museum Apeldoorn. Elke foto journalist die meedoet aan Gelderse Nieuws Foto 2018 maakt kans op de vakjuryprijs of de Gelderlander Publieksprijs.

De dertig door een vakjury genomineerde foto’s worden op 4 plekken in de provincie tentoongesteld. Bij De Koppelkerk in Bredevoort, in het Provinciehuis in Arnhem, bij CODA museum in Apeldoorn en bij De Gelderlander redactie in Nijmegen.

De exposities zijn te zien in de maanden februari en maart 2019. Het publiek kan stemmen via websites en bij de exposities.

Evenals voorgaande jaren is er de mogelijkheid een foto reportage in te sturen. Alle inzenders voor de Gelders Nieuws Foto 2018 kunnen ook een journalistiek fotoreportage insturen, die eveneens door de vakjury wordt beoordeeld.

Er zijn geldprijzen te winnen voor de winnaar van de GNF 2018, de winnaar van de Journalistieke reportage en de publieksprijs.

Fotografen die geïnteresseerd zijn kunnen informatie inwinnen over spelregels en inzendtermijn bij E geldersnieuwsfoto@gmail.com;

Koen Verheijden_Gelderse Nieuwsfoto 2017
    Geef een reactie.

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.