Zwemvierdaagse Steenderen


STEENDEREN – Het grote zwemfestijn komt er weer aan: de zwemvierdaagse in Burg. Kruijffbad Steenderen. Het start dit jaar op dinsdag 23 juni en wordt zaterdag 27 juni afgesloten met een spetterende Dokkie Disco en Dokkie Party. Iedereen die minimaal vier avonden zijn rondes zwemt, krijgt een medaille. Starten kan dus ook nog op woensdag.

De zwemvierdaagse is voor alle leeftijden (jong en oud) met minimaal zwemdiploma A. Er zijn twee starttijden: 19.00 of 19.30 uur. Een deelnamekaart koop je op het zwembad, kost 6,50 euro bij voorinschrijving (t/m maandag 22 juni) en 8 euro op de startdag. Deze prijzen zijn inclusief Dokkie Disco en Dokkie Party.

De hele week zijn er weer veel leuke activiteiten in en om het zwembad zoals het inmiddels legendarische buikschuiven, lopen in grote aquaballen, geld opduiken, eieren gooien, bandenrace, muziek, maar ook flitsende demonstraties. Kijk op de website voor het exacte programma www.zwembadsteenderen.nl.

Dokkie Party voor het voortgezet onderwijs
Zaterdagavond 27 juni is de feestelijke medaille-uitreiking met daarna een knallende discoafsluiting. De avond is verdeeld in twee groepen: we starten met Dokkie Disco voor de basisschoolleerlingen van 19.30 – 21.30 uur en sluiten daarna af voor de jeugd van het voortgezet onderwijs met een Dokkie Party 21.30 – 23.45 uur.

Ook iedereen die niet meedoet aan de zwemvierdaagse is van harte welkom deze zaterdagavond, je betaalt dan wel 2,50 euro entree, voor deelnemers aan de zwemvierdaagse is het gratis. Volwassenen kunnen onder het genot van een drankje de feestende jeugd aanschouwen vanaf het terras. De disco-avonden zijn inmiddels voor zowel jeugd als ouders/verzorgers uitgegroeid tot een feestelijk avondje uit op ons sfeervolle zwembad.