Home » Groenlo » 100-jarige voetbalvereniging zet leden in het zonnetje

100-jarige voetbalvereniging zet leden in het zonnetje

240

GROENLO – Op dinsdag 18 september (de verjaardag van de 100-jarige voetbalvereniging s.v. Grol) werd door het bestuur van de club leden in het zonnetje gezet.

De eerste feestavond begon met een herdenkingsbijeenkomst op het hoofdveld en een bloemlegging bij het monument ‘Bewogen staan wij stil’. Aan deze herdenkingsbijeenkomst werd medewerking verleend door Mannenzangvereniging Inter Nos. Na deze plechtigheid was er een samenzijn met diverse huldigingen, presentatie van het jubileumboek en de presentatie van de jubileumsong.

De voorzitter van 100 jaar s.v. Grol, Theo Huijskes overhandigde het jubileumboek aan: Hans Scheinck, voorzitter S.V. Grol, Annelies Porskamp, ‘De moeder van de Grol en het Sportcafé’, Ap Huisman, met 92 jaar het oudste lid in leeftijd, Jan Wolterink, met 72 jaar het langst lid van S.V. Grol, Tonny Porskamp, met 83 jaar het oudste Erelid en Hans van Halm, die daarna werd benoemd tot Erelid.

Hans Scheinck voorzitter van s.v. Grol zetten diverse leden in het zonnetje. Sander van Dongeren, Ewald Brockötter, Jaap Frank en Jan Blankenborg kregen het ‘vriendschapsteken’ en Jan Schut werd uitgeroepen tot de ‘verenigingsman van het jaar’. De titel ‘Lid van Verdienste’ ging naar Leo Garstenveld, Cor Migchielsen, Frank Walterbos, Yvonne Klein Gunnewiek, Patrick Pos en John Ligtenberg. Hans van Halm is uitgeroepen tot ‘Erelid’

Zanger Tim Ebbers zong aan het eind van het officiële gedeelte de jubileumsong