19 april 2024
Home » Sport » 4-0 nederlaag voor Dames 1 VV Grol

GROENLO – Na twee weken rust mochten de dames van VV Grol afgelopen zaterdag weer een wedstrijd spelen en wel tegen de nummer 2 van de competitie! Grol stond op dat moment op de vijfde plaats, dus het was duidelijk dat de dames vol aan de bak moesten deze middag.

Van begin af aan was duidelijk dat Cupido dames 1 verdiend zo hoog op de ranglijst staan. Cupido begon fel aan de wedstrijd en hield de dames van Grol goed onder druk. Grol kwam niet onder deze druk vandaan en mede door veel eigen fouten liep Cupido al snel uit. De hele set liep Grol achter de feiten aan, waardoor de dames van Cupido de set met 17-25 vrij makkelijk binnen hebben gehaald. De overige drie sets waren eigenlijk een herhaling van de eerste set. De dames van Grol kwamen niet in hun spel, terwijl Cupido veel druk bleef uitoefenen. Grol heeft daarom ook geen enkel moment echt kans gemaakt op de overwinning.

Door deze 4-0 nederlaag is VV Grol dames 1 gezakt naar de zesde plaats in de competitie. Komende zaterdag staat de volgende wedstrijd op de planning, ditmaal tegen Dynamo Neede dames 1, de nummer 5 op de ranglijst. Wederom een spannende en belangrijke pot! We kunnen alle support gebruiken, dus we zien u graag aanstaande zaterdag om 17.00 uur in Neede!