20 april 2024
Home » Aalten » 4-0 verlies voor BOVO Dames 1

AALTEN –  Na vorige week weer een fijne 3-1 winst op Ormi met matig spel, moesten we ons opmaken voor de wedstrijd tegen DVO. We wisten dat het eerste damesteam van DVO vol gas zou spelen. Zij staan met een achterstand 3e en gaan voor alles of niets, elke wedstrijd weer. Ook wij hebben niks te verliezen, maar we zaten in een reeks met wedstrijden met toch wat minder spel.

We begonnen de eerste set vol enthousiasme. Toch liepen we vanaf het begin af aan al achter de feiten aan. DVO zat in een enorme flow en de dames wisten hun spel te spelen. Er stond een zeer sterk blok voor onze aanval. En kwamen we langs hun blok dan stond er weer een gemotiveerde verdediging. Ze gingen voor alle ballen. En bij ons lukte heel veel net niet. Na een mooie punt kwam er wel een fout. De eerste en tweede set konden we nog bij blijven. Daarna was het kaarsje uit. DVO heeft verdiend gewonnen met 4-0. (25-19, 25-17, 25-16, 25-16)

Wij staan weer met beide benen op de grond. Voor zaterdag gaan we ons weer met een enorme bak enthousiasme inzetten tegen Spiker.