20 april 2024
Home » Afgelaste jeugdwedstrijd ingehaald onder ideale omstandigheden

Afgelaste jeugdwedstrijd ingehaald onder ideale omstandigheden

176

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – De 3e wedstrijd voor de jeugdcompetitie die op woensdag 25 juli afgelast was vanwege de extreme hitte is woensdag 15 augustus ingehaald. Wederom werd er gevist aan de vijver van de Hartreize. Helaas waren heel veel van de vaste deelnemers op vakantie en uiteindelijk waren er zeven kinderen die deelnamen. Maar die hebben een geweldige wedstrijd gevist. Er werden maar liefst 480 vissen gevangen en ze werden op voortreffelijke wijze begeleid door de Viscoaches van de Groenlose Hengelsport Vereniging. Heel langzaam zie je dat alle tips en trucks de kinderen meekrijgen z’n vruchten beginnen af te werpen want de jeugd begint steeds beter te vissen. Ze hebben er plezier in en dat is prachtig om te zien. Om 20.00 uur klonk het eindsignaal en kon de balans worden opgemaakt. Thijs Lankeet werd eerste met 134 vissen.

Finale
Maar alle ogen zijn inmiddels gericht op de grote FINALE die woensdag 22 augustus wordt gevist aan de stadsgracht. Hier leren de kinderen ook meteen hoe je moet vissen in de stadsgracht. Dit is toch even iets anders dan vissen in de vijver bij de Hartreize. De deelnemers worden om 18.00 uur verwacht op de Maliebaan en om 18.30 uur wordt begonnen. Iedereen mag gerust zijn of haar vriendje of vriendinnetje meenemen ook al heeft hij of zij geen hengel. Daar zorgt de Groenlose Hengelsport Vereniging dan voor. Ook zorgen wij voor maden en voer. Ook al heb je nog geen enkele wedstrijd meegedaan dan ben je ook van harte welkom. De deelname is uiteraard gratis.

Uitslag jeugdwedstrijd 15-08-2018
1. Thijs Lankheet, 134 vissen
2. Quinn Hobe, 81 vissen
3. Jesse Remmelink 74 vissen
4. Yeslin Bult 64 vissen
5. Jeltje te Kortschot 54 vissen
6. Friso Brandt 41 vissen
7. Yme te Kortschot 32 vissen