20 april 2024
Home » Sport » Angeren C1 – Grol C1

GENDT – Afgelopen zaterdag speelden de meiden van de C1 een uitwedstrijd tegen Angeren in Gendt. Vooraf stond Grol op nummer zes op de ranglijst en Angeren op nummer twee. Binnen een paar minuten wisten de meiden van Grol waarom Angeren mee doet om het kampioenschap. Uit vijf acties kwamen vijf mooie doelpunten tegen. Dit zou een zware wedstrijd kunnen worden. Gelukkig kwam Grol gauw terug. Het was een spannende wedstrijd, omdat beide partijen heel snel aan het spelen waren. Angeren stond na de eerste helft met 18-9 voor.

In de rust werd afgesproken dat de meiden aan hun doelen gingen werken. Onder andere het toepassen van de ‘wissels’, tempo spelen en vastzetten van de aanvallers.

De tweede helft stond Sanne in het doel. Ze keepte heel sterk. Angeren kreeg daardoor de bal er maar niet doorheen en dat gaf Grol juist kracht. Grol scoorde toen wel door snel en scherp spel. De ballen gingen er maar in. Op een zeker moment was het verschil zelfs nog maar 3 punten. Helaas kwam Angeren op het einde van de wedstrijd weer terug en maakten weer paar mooie doelpunten. De eindstand was 25-19. Het was een mooie, fanatieke wedstrijd, waarin Grol het Angeren nog moeilijk wist te maken. Volgende keer winnen!