Home » Aalten » Athos introduceert Beweegdiploma

AALTEN – Gymvereniging Athos uit Aalten start op dinsdag 13 januari met gymlessen voor kinderen van vier tot en met zes jaar. In twintig lessen van een uur kunnen jonge kinderen een Beweegdiploma behalen. De lessen worden gegeven door Rianne Huiskamp, bevoegd docente van het Gym4Kids-programma van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU). Hierdoor is Athos één van de weinige gymverenigingen in de regio die deze lessenreeks mag geven.

Motoriek
Met het Beweegdiploma speelt Athos in op het grote belang van bewegen voor jong en oud, maar vooral  voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar: bij hen is de ontwikkeling van de motoriek het grootst. Juf Rianne stimuleert deze motorische ontwikkeling en schenkt daarnaast ook aandacht aan de mentale en sociale vaardigheden. Al spelend leren de kinderen met als beloning een prachtig Beweegdiploma.

Geen lid
Alle jonge kinderen kunnen meedoen om het Beweegdiploma te gaan halen. Zij hoeven daarvoor geen lid te zijn van Athos. De lessen kosten € 2,50 per les, wat neerkomt op twintig lessen voor € 50,00. Betaling gebeurt door een machtiging die in de zaal van de Aladnahal aanwezig is. De lessen zijn op dinsdag van 16.00 tot 17.00 uur in de Aladnahal.  Voor meer informatie kunt u naar de website van Athos gaan: www.athos-aalten.nl.