25 april 2024
Home » Groenlo » B.V. Grol organiseert Grol Open

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Ook dit jaar staat het Grol Open weer op stapel; een badmintontoernooi waar iedereen aan mee kan doen. Op zondag 8 november (10.00 – 13.00 uur) gaat het gebeuren. Een  toernooi waarin alleen dubbels worden gespeeld, alle combinaties zijn mogelijk (dames, heren of gemengd).

Voor de pauze zijn de wedstrijden waarin de jeugd samen met een senior speelt. Bijvoorbeeld ouders met kinderen of grootouders met kleinkinderen.

Senioren die niet met een junior spelen, kunnen zich ook voor het eerste deel van de ochtend opgeven. Zij zullen voor de gekoppeld aan twee verschillende seniorpartners (één voor de pauze en de andere ná de pauze). Er zal zoveel mogelijk een indeling naar sterkte worden gemaakt.

Na de pauze kan de jeugd zich tegen elkaar in de strijd werpen. De senioren zullen worden ingedeeld in poules en kunnen onder elkaar uitmaken wie de beste is.

Voor meer informatie en aanmeldformulier zie https://www.facebook.com/events/1643678165911887/