20 april 2024
Home » Sport » Bedankjes vrijwilligers ALV Hv Grol

Bedankjes vrijwilligers ALV Hv Grol

201

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Tijdens de algemene ledenvergadering van handbalvereniging Grol werden enkele actieve leden bedankt voor hun inzet de afgelopen jaren. Voorzitter Lucie Hulshof vindt het jammer dat Angela Rouwenhorst afscheid neemt van de vereniging nadat ze onder andere voorzitter is geweest van de sponsorcommissie. Ze ziet haar graag terug als supporter van haar dochter, die de handbalgenen duidelijk van haar moeder Angela heeft geërfd.

Dion Udo stopt na 5 jaar met het voorzitterschap van de jeugdcommissie. Haar inzet wordt gewaardeerd, alsmede het feit dat ze nog actief blijft binnen de vereniging als voorzitter van de PR-commissie.

Ruim 30 jaar was Hans Rouwmaat voorzitter van de technische commissie, waarbij hij vast veel steun heeft gehad aan zijn vrouw en trouwe secretaresse, José. Lucie is ervan overtuigd  dat Hans nog vaak als supporter bij Hv Grol te zien zal zijn, omdat het vast niet gaat lukken de vereniging helemaal los te laten.

Hans en José Rouwmaat ontvingen een bierpakket en een prachtige bos bloemen. Ook Angela Rouwenhorst neemt de bos bloemen in ontvangst uit handen van Lucie Hulshof. Dion Udo kon helaas niet aanwezig zijn.