Home » Groenlo » Bekercompetitie seizoen ‘15-‘16 voor Grol ten einde

Bekercompetitie seizoen ‘15-‘16 voor Grol ten einde

142

GROENLO – Door BWO uit Hengelo Ov. is Grol 1 afgelopen zondag uit de bekercompetitie 2015-2016 gestoten. Grol verloor op eigen terrein met 0-2 en kan zich als gevolg van dat resultaat helemaal concentreren op de competitie in de tweede klasse I. Over de gehele wedstrijd genomen een geflatteerde overwinning voor de in de tweede klasse J uitkomende ploeg uit Hengelo Ov. Dit omdat er over de volle 90 minuten genomen, kan worden gesproken over twee gelijkwaardige ploegen. Verder had Grol in de eerste helft de beste kansen en maakte BWO in de tweede helft beide doelpunten als gevolg van een voordeelsituatie. Aan het eerste doelpunt zat een buitenspelluchtje en het tweede doelpunt kwam tot stand in een fase van de wedstrijd, waarin Grol met tien spelers in het veld stond.

In de eerste helft waren het onder koude weersomstandigheden op een besneeuwd veld met name Jelle Kornegoor en Johan Houben dicht bij een doelpunt. Zo lag laatstgenoemde even vóór rust een door hem snoeihard genomen vrije trap maar net langs gaan.
In de tweede negeerde scheidsrechter P. Weghorst de voor buitenspel vlaggende assistent-scheidsrechter Wilco Rijkenbarg van Grol, waardoor BWO een 0-1 voorsprong nam. Juist op een moment waarin Grol het vizier had gericht op de gelijkmaker, viel centrale man en aanvoerder Wouter Pillen met een blessure uit. Omdat Grol reeds drie wissels had gebruikt, moest de thuisclub met tien man de nog 15 minuten gaande wedstrijd uitspelen. Dit werd Grol fataal, want het was BWO dat van de overtalsituatie profiteerde en de 0-2 liet aanteken.

Opstelling Grol 1:
Doel: Max de Vries;
Achter: Ramon Landewers (Jur Dieker), Wouter Pillen, Mart Willemsen en Michel Kamphuis;
Midden: Quint Kristen (Rob Temmink), Kai Ordelmans en Rick Arink (Rutger van Schijndel);
Voor: Jelle Kornegoor, Mathijs Warnar en Johan Houben.

Zondag 29 november a.s. speelt Grol 1 in de competitie 2015-2016 de uitwedstrijd tegen Rheden (aanvang: 14.00 uur). De eerstvolgende thuiswedstrijd strijd in dezelfde competitie is op zondag 6 december a.s. op het sportpark Den Elshof tegen Quick 1888 Nijmegen (aanvang: 14.30 uur).