Bijna 44.000 euro voor S.V. Grol


Blijvende gedenksteen op het sportpark Den Elshof

GROENLO – De jubileumcommissie ‘S.V. Grol 100 jaar’ heeft zondag 6 januari tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Groenlose voetbalclub voor een daverende verrassing gezorgd. Ter afsluiting van het jubileumjaar 2018 werd de vereniging in het Sportcafé op het sportpark Den Elshof een cheque aangeboden ter waarde van € 43.700,00. Tevens werd er een blijvende gedenksteen overhandigd die bij de ingang van het sportpark wordt geplaatst.

Het geldbedrag werd na het inleidend dankwoord door Jubileumvoorzitter Theo Huijskes cijfer voor cijfer onthuld. Het geld is voornamelijk ingezameld door de jubileumloterij en het uitgebrachte jubileumboek, waarvan de gehele oplage is uitverkocht. Het geld komt ten goede van het binnenkort uit te voeren nieuwe kunstgrasproject op het sportpark.

De gedenksteen, met een afmeting van 100 cm bij 100 cm., werd via een power-pointpresentatie aangeboden. Deze zal bij een nog nader te bepalen gelegenheid op het sportpark in de daarvoor aangewezen muur worden gevreesd en gemetseld.

Advertenties


Geef een reactie.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.