18 april 2024
Home » Sport » Borhave te sterk voor dames 2 hv Grol

Borhave te sterk voor dames 2 hv Grol

205

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Afgelopen zaterdag, 3 november, mocht het tweede van HV Grol thuis in Sporthal Den Elshof aantreden tegen de dames van Borhave 3 uit Borne. Het beloofde een pittige pot te worden, want de dames van Borhave stonden tot nu toe ongeslagen aan kop van de competitie. En Grol wist dat een heel aantal speelsters van Borhave waarschijnlijk hoger in de competitie had gespeeld. Vol goede moed begon Grol aan de wedstrijd. Echter was het Borhave die de openingstreffer scoorde. Toch kwam Grol ook goed uit de startblokken, want na de 0-1 van Borhave wist Grol de score in een rap tempo uit te bouwen naar een 6-2 voorsprong. Helaas kwam Borhave daarna beter in het spel en brachten de door Grol uitgebouwde voorsprong terug naar een achterstand. Ruststand 10-11.

De wedstrijd was nog niet gespeeld, maar dat ook de tweede helft pittig zou worden was een feit. Weer was het Borhave die de openingstreffer voor haar rekening nam. Daarnaast had Borhave besloten een ander verdedigingssysteem toe te passen. Eén waar de Grol dames zichtbaar meer moeite mee hadden. Borhave wist verder uit te lopen. Grol wist ook nog een paar doelpunten mee te pakken en daardoor de schade beperkt te houden. Helaas was Borhave dit keer de sterkere partij en namen zij dus de wedstrijdpunten mee naar Borne. Eindstand 15-20.