BOVO Dames 1 neemt revanche tegen Dynamo Apeldoorn


Zaterdag 5 maart  stond de wedstrijd tegen Dynamo Apeldoorn op het programma. In november heeft BOVO met 3-2 van Dynamo Apeldoorn verloren, BOVO was daarom gebrand op een overwinning. Doordat de griep was toegeslagen in ons team, hebben we Jeroen Brockötter bereid gevonden om ons te coachen tijdens deze wedstrijd. Jeroen bedankt!

De eerste set verliep alles behalve soepel. Door veel eigen fouten kwam Dynamo goed in hun spel en namen ze een ruime voorsprong. BOVO heeft er alles aan gedaan om terug te komen, dit lukte helaas niet, de set eindigde met een stand van 25-20 in het voordeel van Dynamo.

De tweede set kwam BOVO goed op gang. BOVO nam een grote voorsprong, 9-15. Maar nog ging het niet zonder moeite. Dynamo stond erg goed te verdedigen en wist veel ballen van de grond te halen. Daardoor was het voor de dames van BOVO lastig om te scoren. Door nog harder te werken heeft BOVO de setwinst naar zich toe weten te trekken, 18-25.

De derde set hield BOVO hun niveau goed vast en wisten ze er meteen een voorsprong uit te slaan, 2-8. Deze voorsprong werd verder uitgebreid naar een stand van 7-18. De set liep lekker voor de Aaltense dames. Dynamo mocht nog een paar puntjes mee sprokkelen, maar daar hield het dan ook op, 11-25.

In de vierde set was BOVO erop gebrand om de 4 punten in Aalten te houden. Dynamo gaf zich niet zomaar gewonnen. Het ging lang gelijk op tussen beide teams. Uiteindelijk trok BOVO aan het langste eind en werd deze set gewonnen met 18-25. Dit betekende een 3-1 winst voor de Aaltense dames!

Er staat nu een volleybalvrijweekend voor de deur, om daarna naar het mooie Enschede af te reizen om daar aan te mogen treden tegen de dames van Twente ´05. Hopelijk zien we u daar!