20 april 2024
Home » Aalten » Bovo Dames 1 wint laatste thuiswedstrijd

Bovo Dames 1 wint laatste thuiswedstrijd

157

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

AALTEN – Onze laatste thuiswedstrijd mochten we spelen  met de rest van de vereniging. Fijn om gezamenlijk het seizoen af te sluiten. Eerst moesten wij tellen en fluiten bij de andere teams. En als voorbereiding op de wedstrijd hadden we een high tea. Een goede voorbereiding. Er stond voor ons niet veel meer op het spel. We wilden gewoon lekker spelen met het hele team en het seizoen met nog 2 wedstrijden te gaan goed af te sluiten. En dat hebben we in deze een na laatste wedstrijd gedaan.

Het was geen heel goede wedstrijd, vanaf de kant zelfs een beetje saai. Maar gemakkelijk hadden we het niet tegen de dames van Renswouw. Met servicedruk kwamen wij ver en zij maakten juist in de service veel fouten. Zo konden we vaak een punt weer snel terug pakken. De 1e set (25-15) ging zo snel dat we niet echt lekker in het spelletje konden komen. We moesten dan de rest van de wedstrijd ook goed ons best doen om er een leuke pot van te maken. Er waren veel fouten aan beide kanten, maar er werden ook mooie ballen gescoord. We hebben gewisseld, zodat iedereen deze pot mee kon doen. En halverwege de wedstrijd begrepen we dat we dit seizoen een mooie 3e plek hebben behaald. Met die wetenschap in het achterhoofd begonnen we ook erg slap aan het laatste set. Veel fouten in de passing, en als de pass dan goed kwam hadden we veel fouten in de aanval. Met de service en af en toe toch een lekkere scorende aanval konden we dicht bij Renswouw blijven. Maar zij trokken aan het langste eind en wonnen deze set. Wel was het een 3-1 winst voor ons. (25-15, 25-19, 25-19, 25-27)

We willen via deze weg alvast het publiek bedanken. Vaak hadden we tijdens uitwedstrijden publiek bij ons en ook tijdens de thuiswedstrijden zonder andere teams van de vereniging zat toch de tribune vol. Volgend jaar hopen we dan weer tegelijk met de hele vereniging te spelen. Maar eerst mogen we zaterdag het seizoen afsluiten in Wekerom om 17.00uur.