20 april 2024
Home » Sport » BOVO Heren hopen op sportieve plicht Vocasa!

BOVO Heren hopen op sportieve plicht Vocasa!

128

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

AALTEN – Bovo heeft dan wel gedaan wat het moest doen, winnen van Reflex. Het is nog altijd afhankelijk van de eigen wedstrijd tegen VVH 2 op vrijdag en zal dan moeten afwachten of Vocasa haar sportieve plicht doet op zaterdag tegen Avero.

Bovo startte scherp in de eerste twee sets. Via 25-20 en 25-14 werd snel een 2-0 voorsprong in sets gehaald. Dit vooral omdat het vanaf de servicelijn veel beter acteerde dan Reflex uit Duiven.
De immer lastige derde set werd verloren, door concentratie gebrek dat meer fouten tot gevolg had. Via 25-22 pakte Reflex deze set en wilde in de vierde set Bovo nog verder in de put spelen. Wissels en time outs voorkwamen dit en op de valreep werd de set binnen gesleept met 25-23.

4 punten derhalve voor Bovo. Het volgende scenario doet zich voor. Bovo kan promotie/degradatie wedstrijden ontlopen door tegen directe concurrent VVH2 vrijdagavond in Harderwijk met 4-0 te verslaan. Om zeker te zijn van P/D wedstrijden moet het 2 sets winnen, anders is het afhankelijk van de uitslag Arvevo-Vocasa van een dag later.
Dit heeft alles te maken met het set gemiddelden.