19 april 2024
Home » Sport » Chocolade letter actie 2016 zeer geslaagd!

Chocolade letter actie 2016 zeer geslaagd!

134

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Zoals elk jaar hebben we ook dit jaar weer de jaarlijkse chocolade letter actie gehouden. Vanaf begin november konden leden van Rap & Snel weer langs bij familie, vrienden, buren en bekenden om de letters te verkopen. Dat de leden hun best hebben gedaan is duidelijk, want met een resultaat van 2300 verkochte letters mogen we trots zijn op de verkopers, dat zijn er veel meer dan vorig jaar. Op zaterdag 26 november zijn de letters bij de ijssalon van Bakkerij Wissink uitgedeeld. Voor elke verkoper was er iets lekkers.

Mevrouw Greet Ebbers heeft bij het inpakken tevens een bosje bloemen ontvangen, omdat het de laatste keer was dat zij heeft geholpen bij het inpakken van de chocoladeletters. Jaren is zij hierbij betrokken geweest als ook bij het inpakken van de eieren. Tevens is zij nog trouw lid bij de damesconditietraining op de maandagavond.

Dit jaar was er geen Top verkoopster, maar een Top verkoper, Mike Krabbenborg met in totaal 73 verkochte letters. Voor zjin inzet heeft hij een mooie attentie mogen ontvangen. Namens Rap en Snel willen we iedereen bedanken voor zijn/haar inzet en een speciaal bedankje aan Bakkerij Wissink voor de fijne samenwerking

Foto: Rap en Snel
Bron(nen) & Afbeelding(en)