Home » Hoofdprijs Oost Gelre valt in Lichtenvoorde

Hoofdprijs Oost Gelre valt in Lichtenvoorde

318

OOST GELRE – Op vrijdag 28 februari 2014 ontving Jacqueline te Vruchte uit Lichtenvoorde een cheque ter waarde van € 295,-, te besteden voor een uitgebreid interieuradvies. De prijs werd uitgegeven door Koopplein Oost Gelre, de gratis marktplaats in die gemeente.

Reden prijsuitreiking
De explosieve groei van Koopplein in Oost Gelre zet door. Niet alleen op de website, maar ook via de sociale media. Wegens het bereiken van meer dan 500 likes op facebook heeft Rutger Addink (eigenaar Koopplein Oost Gelre red.) een actie georganiseerd via dit sociale medium. Uit alle deelnemers werd Jacqueline uiteindelijk geloot als winnares.

Samenwerking
De prijs, een uitgebreid interieuradvies, is samen bedacht met Mignon van de Bunt van Studio AM in Lichtenvoorde. Mignon verzorgt het interieuradvies bij Jacqueline thuis en zal haar tips en trics meegeven om haar huis nóg leuker, sfeervoller en gezelliger te maken.\r<br>Rutger licht toe: “Onze rubriek “Huis & Inrichting” is één van de meest bezochte en gebruikte val alle mogelijk rubrieken op Koopplein. De keuze om samen met Studio AM deze leuk prijs uit te reiken was dan ook snel gemaakt.”

Duurzaamheid
Beide bedrijven hebben diverse visies gemeenschappelijk. Zo proberen zij, allebei op een eigen manier, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid te bevorderen. Koopplein door het (her)gebruik van 2e hands spullen te stimuleren en Studio AM (incl. de winkel Authentique Mignon) door voornamelijk duurzame producten te gebruiken en te verkopen.

Verrast
Jacqueline was blij verrast dat ze de prijs had gewonnen. Ze had het niet verwacht. “Normaal doe ik niet mee aan dit soort acties, maar ik vond dit wel een erg leuke.!“, geeft ze aan. Ze nam de prijs op 28 februari in ontvangst in de winkel van Authentique Mignon aan de Nieuwmarkt 131 in Lichtenvoorde.

Voor meer informatie www.koopplein.nl of www.studio-AM.nl