24 april 2024
Home » Sport » Grol H.V. DS1 – De Lutte DS1 (9-20)

Grol H.V. DS1 – De Lutte DS1 (9-20)

236

GROENLO – In de thuiswedstrijd, op zondagmiddag dit keer, wisten de dames het goede spel van de laatste weken niet door te trekken. HV Grol opende nog wel de score door een fraaie aanval, maar in het vervolg van de 1e helft speelde HV Grol aanvallend ver onder de maat. Verdedigend moest het alle zeilen bijzetten tegen de met veel dreiging spelende aanval van de Lutte. Door met name veel balverlies stond er bij rust een 3-13 stand op het scorebord.

In de rust is er afgesproken aanvallend met meer lef en dreiging te spelen en af te ronden als er een kans is.

De dames van Grol hadden namelijk niets meer te verliezen. Aanvallend ging het iets beter, maar te weinig om echt gevaarlijk te worden. Verdedigend een groot compliment voor de 2e helft, er werd hard gewerkt en de juiste beslissingen genomen waardoor SV de Lutte maar moeilijk tot scoren kon komen. De zeer goed fluitende scheidsrechter floot bij een 9-20 stand voor het einde.

Snel vergeten en de volgende wedstrijd, volgende week zaterdag bij de Tukkers in Albergen (wedstrijd is om 17.15uur), uit een ander vaatje tappen en er weer vol voor gaan.