Cross en party weekend Holterhoek 2017


EIBERGEN – Jong Gelre Eibergen organiseert op 1 en 2 april a.s. de vijfde editie van het “cross en party weekend Holterhoek”. Locatie is net als voorgaande jaren aan de Kranenweg in de buurtschap Holterhoek (Eibergen). Het gehele weekend staat in het teken van cross, spektakel, gezelligheid en muziek. Kortom een weekend vol vermaak voor jong en oud!

Ook altijd al eens mee willen doen aan een brommercross? De “opstapklasse” op zaterdagmorgen is bedoeld voor iedereen vanaf 11 jaar zonder crosstalent / -ervaring. Deze klasse wordt gevolgd door een uitputtende 6 uur durende brommercross. Hierin strijden rijders uit binnen en buitenland om een plek op het podium.

Voor de rijders op asfalt hebben wij in samenwerking met motorclub Rietmolen een motortourtocht georganiseerd. Aanmelden kan op 1 april tussen 13.00 uur en 13.30 uur bij Motor Centrum Eibergen (Nijverheidsstraat 12 te Eibergen). De ±150 km lange tour zal eindigen op het crossterrein.

Om het motorspektakel gezamenlijk af te sluiten, is er een mega barbecue georganiseerd. Onder het genot van een lekker stuk karbonade en een drankje, kunnen zij napraten over de dag. Voor de sensatie is er ook nog een show van grasmaaier racers, die een andere manier van crossen laten zien.
De band Verdan zorgt om 19.00 uur, aansluitend aan de zitmaaiers, voor de muzikale ondersteuning om de dag compleet te maken.

Voor de fanatieke quad- en motorcrossers is het zondag’s vroeg dag. Om 9 uur zullen de eerste deelnemers starten. De volgende klassen zullen dit jaar gereden worden: 50cc mini’s, 65 cc kleine & grote wielen, 85 cc kleine & grote wielen, Damesklasse, MX Open klasse, Veteranenklasse, kentekenklasse, MX2 2&4 takt, Superklasse en Quadklasse.

Het zondagprogramma wordt aangevuld met diverse vermakelijke activiteiten zoals: een kinderspeelplaats, ballonnenclown, mini quads en een lekkere warme tent voorzien van muziek en uitzicht op de baan.

Wilt u deelnemen aan de cross of meer informatie van ons evenement, kijk dan op: www.cpwh.nl.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen van dit jonge cross en party weekend bestuur, volg ons dan via https://www.facebook.com/BrommerMotorcrossHolterhoek/?ref=hl