Home » Sport » Culinair genieten en feest tijdens Jumping de Achterhoek

Culinair genieten en feest tijdens Jumping de Achterhoek

172

VRAGENDER – Genieten van internationale paardensport en culinaire hoogstandjes direct aan de hoofdpiste tijdens Jumping de Achterhoek in Vragender. Het is mogelijk van 26 tot en met 30 november en 3 tot en met 6 december vanaf 12.00 uur. Ga op een culinaire reis langs alle smakelijkheden die Bistro Beleef te bieden heeft.

Laat u tijdens Jumping de Achterhoek meevoeren in de sfeer van een gezellige trendy bistro. Bij Bistro Beleef zit hem niet alleen in de smaak van kwalitatief goed eten, bereid met verse producten, maar ook om totale beleving. Tussen de culinaire hoogstandjes door kunt u genieten van de paardensport en alle hoogtepunten die Jumping de Achterhoek te bieden heeft.

Op de vrijdag- en zateravonden van beide weekenden barst op Paardensportcentrum Lichtenvoorde het feest los. Na afloop van de laatste springrubrieken draaien er DJ’s tot in de late uurtjes. In het eerste weekend komt de internationale jeugd aan de start, in het tweede weekend gaat het om jeugdige én geroutineerde springruiters. De toegang is elke dag gratis. Dit keer wordt de verharde parkeerplaats grotendeels gereserveerd voor de bezoekers, waardoor het parkeren verbeterd is ten op zichte van vorig jaar.

Meer informatie: www.jumpingdeachterhoek.nl