19 april 2024
Home » Sport » Dames 1 Grol tegen dames 3 Bentelo

Dames 1 Grol tegen dames 3 Bentelo

278

GROENLO – De dames van het eerste van Grol speelden voor de verandering een keer thuis op zondag dit weekend! Grol begon matig aan de wedstrijd en stond hierdoor al snel achter met 1-4. De dames van Grol moesten rust houden in het spel. Er was te veel balverlies waar Bentelo van profiteerde. De knop ging om bij dames 1 waardoor er meer werd gescoord en er een leuke wedstrijd werd gespeeld. Na 30 minuten op de klok stond het 11-11.

De tweede helft moesten de dames van Grol er weer even inkomen. Het spel was wat slordig. Gelukkig duurde dit niet langer dan vijf minuten. De dames herpakten zich en wisten een voorsprong te pakken door veelzijdig en snel spel te laten zien. Maar ook Bentelo liet zich niet zomaar inpakken. Het bleef spannend en toen Bentelo tijdens de laatste minuut nog terug wist te komen tot slechts 1 doelpunt verschil, zat het publiek op het puntje van de bank op de tribune. Bentelo ging man op man verdedigen maar dit wist Grol goed uit te spelen. De wedstrijd eindigde in een stand van 23-22 in het voordeel van Grol.

Volgende week spelen de dames al weer de laatste uitwedstrijd tegen Bornerbroek. Maar voor de fans niet getreurd, op 7 april speelt Grol 1 haar laatste wedstrijd thuis tegen Vasse!