Home » Groenlo » Dames 2 HV Grol wint overtuigend

Dames 2 HV Grol wint overtuigend

172

GROENLO – De laatste wedstrijd van 2018 was voor Dames 2 van HV Grol een wedstrijd in eigen huis. Stevo uit Geesteren (OV) was de tegenstander.

HV Grol DS2 – Stevo DS 3 (28-13)

GROENLO – De laatste wedstrijd van 2018 was voor Dames 2 van HV Grol een wedstrijd in eigen huis. Stevo uit Geesteren (OV) was de tegenstander. De Grol dames wisten ook deze wedstrijd niet wat te verwachten, maar toch was er vertrouwen dat er winst in kon zitten. Het eerste doelpunt was voor Stevo, maar Grol reageerde alert en maakte gelijk. Tot ongeveer 10 minuten voor rust waren beide ploegen gewaagd aan elkaar en ging de stand (5-5) gelijk op. Grol had de verdediging weer ouderwets dichtzitten en ook in de aanval werden doelpogingen goed afgerond. Grol bleek te sterk voor Stevo en liep uit naar een 11-5 ruststand.

Na rust ging Grol verder waar ze gebleven waren. Er werden verschillende mooie, snelle en effectieve aanvallen gespeeld. De ingezette wissels werkten en resulteerden veelal in een mooi doelpunt. De dames van Stevo kwamen er nauwelijks meer aan te pas en wisten in de tweede helft nog slechts acht keer Grol keepster Kim te passeren. Grol wist daar in tegen nog 17x de bal achter de keepster van Stevo in het doel te krijgen.

Eindstand in Sporthal Den Elshof 28-13. Op de bank drie tevreden coaches.