Home » Sport » Dames recreanten HV Grol- HV Huissen

Dames recreanten HV Grol- HV Huissen

112

GROENLO – De dames recreanten van handbalvereniging Grol mochten maandag 12 december aantreden tegen Huissen in een sporthal in Bemmel.

Na een lange reis richting Bemmel waren de dames net op tijd aanwezig. Na snel omgekleed te hebben klonk het fluitje van de scheidsrechter al. De eerste aanval van Huissen was meteen raak. Na een paar keer heen en weer gespeeld te hebben kon Grol ook scoren. De keepster van Huissen was erg goed en er kwam bijna geen bal langs.

De ruststand was 6-3. De tweede helft begon Grol vol goede moed, er kwam al snel een mooi doelpunt vanuit de hoek van Marieke Krabben. De verdediging stond sterk, maar helaas kwam Huissen er toch door met mooie goals. Door het stoppen van 2 penalty’s is de uitslag beperkt gebleven tot 9-5.

De volgende wedstrijd spelen de recreanten op 6 januari, in sporthal Den Elshof in Groenlo. Ook zin om een balletje mee te gooien? Je bent van harte welkom op donderdag om 19.30 uur in de sporthal! De dames recreanten wensen iedereen fijne feestdagen en een sportief 2017 toe!