20 april 2024
Home » Groenlo » Drukbezochte vriendjes- en vriendinnetjesdag bij GTC

Drukbezochte vriendjes- en vriendinnetjesdag bij GTC

168

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Tennissen, spelletjes en veel gezelligheid tijdens de vriendjes- en vriendinnetjesdag van de Groenlose Tennis Club (GTC). Elk jeugdlid mocht een paar vriendjes en vriendinnetjes uitnodigen voor deze jeugdactiviteit op donderdag 12 april. Jongens en meisjes van alle leeftijden waren welkom, waardoor er een gevarieerde groep aanwezig was op sportpark ‘De Blanckenborg’.

De middag stond in het teken van gezellig samen tennissen. De kinderen werden vermaakt met allerlei tennisspelletjes. Ook legden de jeugdleden samen met de trainer aan hun vriendjes uit hoe je een echte tenniswedstrijd kunt spelen. Zo leerden veel kinderen de tennissport en Tenniskids beter kennen.

Tenniskids is het KNLTB tennisprogramma voor kinderen tot en met 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden. Plezier en samenspel; daar draait het om bij Tenniskids.

Meer weten over Tenniskids? Ga naar www.groenlosetennisclub.nl.