Eerste editie Kruisberg Trailrun


Gepubliceerd op

DOETINCHEM – Op zondag 26 maart 2017 staat de eerste editie van de Kruisberg Trailrun op het programma. Een hardloopevenement voor jong en oud, dwars door de Kruisbergse bossen, met start en finish op motorsportaccommodatie “de Heksenplas” in Hummelo.

Kruisberg Trailrun
Ronde Tafel 20 Oude IJssel, een serviceclub bestaande uit een 20-tal ondernemers uit de Achterhoek, organiseert op zondag 26 maart 2017 de Kruisberg Trailrun. Een voor iedereen toegankelijk hardloopevenement, waarbij de opbrengst geheel ten goede zal komen aan het goede doel Sportservice Doetinchem.

Jong en oud
De organisatie heeft een uitdagend parcours uitgezet waarbij de deelnemers kunnen kiezen uit een route van 5 kilometer (start om 10.00 uur), uitermate geschikt voor de beginnende loper en een route van 10 kilometer (start om 12.00 uur) voor de meer ervaren (trail)runner. Inschrijven kan vooraf via www.inschrijven.nl of op de dag zelf tot 15 minuten voor de start bij de organisatie.

Voor kinderen in de leeftijd van 6 tot en met 12 jaar zal een kidsrun worden georganiseerd. Na een warming-up om 10.45 uur zullen de kinderen om 11.00 uur de heuvels van het crosscircuit trotseren over een afstand van circa 1 kilometer.

Goede doel
Met sporten kun je niet vroeg genoeg beginnen! Toch is er ook in de regio Doetinchem een grote groep kinderen voor wie sporten niet mogelijk is. Veelal vanwege financiële redenen kunnen deze kinderen geen lid worden van een sportvereniging. Sportservice Doetinchem steunt die kinderen en maakt het financieel mogelijk dat ook zij lid kunnen worden van een vereniging en over kleding en materiaal kunnen beschikken. De opbrengst van de eerste editie van de Kruisberg Trailrun zal aan Sportservice Doetinchem ten goede komen.

Wilt u meelopen, het goede doel steunen, of meer informatie over de Kruisberg Trailrun of het goede doel? Surf dan naar www.kruisbergtrailrun.nl, www.facebook.nl/kruisbergtrailrun of www.sportservicedoetinchem.nl