25 april 2024
Home » Eerste wedstrijd voor Pre-instappers

Eerste wedstrijd voor Pre-instappers

263

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Op zaterdag 23 maart maakten de jongste dames van de selectie van Rap en Snel zich klaar voor de eerste wedstrijd van het seizoen.

Gespannen maar vol met energie mochten Saar en Nienke beginnen op de vloer. Hier lieten beide dames een hele nette oefening zien en dit was dan ook terug te zien in de score. Nienke behaalde een mooie 2e plek op dit onderdeel en Saar werd hier 1e op haar favoriete onderdeel.

Ook hebben Saar en Nienke mooie nieuwe onderdelen mogen laten zien. Zo lieten beide dames voor het eerst een hele nette en strakke handstand op de balk zien.

Verder hebben de dames op alle onderdelen keurige oefeningen laten zien aan het publiek en de jury! Ook Saar en Nienke waren erg tevreden met het resultaat. Saar eindigde in het eindklassement op een prachtige 4e plaats en Nienke op een mooie 6e plaats van de 22 deelnemde turnsters.

Beide dames gaan weer hard aan de slag voor de 2e wedstrijd op 11 mei.