Feedercursus bij de GHV


GROENLO – Dat de GHV afgelopen jaar veel tijd gestoken heeft in het geven van cursussen voor de jeugd is een feit maar de GHV zal de GHV niet zijn als ze ook de seniorleden niet vergeten. Er zijn genoeg leden die een feeder in de schuur hebben staan maar er niet of nauwelijks mee vissen. De reden hiervan weten we niet maar we willen ze graag wel helpen om deze mooie effectieve manier van vissen onder de knie te krijgen.

Woensdag 9 september om 20:00 uur organiseren de GHV dan ook een avond voor beginnende feeder vissers. Middels een presentatie en de nodige uitleg van enkele ervaren feedervissers worden de basis beginselen uitgelegd en laten we zien hoe je een montage moet maken, voer aanmaken, ingooien etc.

Zondag 13 september is er voor degene die kunnen en willen de mogelijkheid om de theorie in de praktijk te brengen, bij voldoende animo gaan we naar de Oude IJssel in Doetinchem (Stokhorst). Interesse, opgeven kan via <a href=”mailto:feedercursus@visseningroenlo.nl”>feedercursus@visseningroenlo.nl</a> (of bij een van de bestuursleden)