Home » Geen punten voor HV Grol E2-jeugd

Geen punten voor HV Grol E2-jeugd

203

Hv Angeren – Hv Grol E2-jeugd (15-4)

GROENLO/ANGEREN – De meiden van de E2 van de HV Grol hadden er zin in! Vol goede moed gingen ze afgelopen zondag van start. Angeren opende de score en al binnen enkele minuten stonden ze op een voorsprong van 3-0. Grol kwam daarna terug en Lauren scoorde de 3-1 en kort daarna ook de 3-2.

Angeren bleek erg sterk in de verdediging. De meiden van Grol konden er helaas niet doorheen komen. Angeren kreeg veel kansen, maar keepster Diede gaf zich niet zomaar gewonnen. Ze keepte een fantastische eerste helft. Helaas wist Angeren toch met een 5-2 voorsprong de rust in te gaan.

Na wat bemoedigende woorden van de coaches ging de tweede helft ging van start. Angeren speelde in een hoger tempo en wist hierdoor de voorsprong verder uit te bouwen.

Keepster Diede, die tijdens rust haar keeperstenue had afgestaan aan Ise, en verder ging als veldspeelster, wist nog twee keer te scoren.
Grol had deze wedstrijd een beetje moeite met het samenspelen en de verdediging. De inzet was er wel, maar het lukte gewoon niet. Daardoor werd het voor Angeren een stuk makkelijker. Eindstand 15-4.

Dit keer geen punten mee naar Groenlo, maar wie weet de volgende keer wel weer.