Geslaagde afsluiting van het seizoen senioren


GROENLO – Op zaterdag 10 juni heeft s.v. Grol het seizoen afgesloten. De organisatie lag in handen van de Supportersclub. In de ochtend en middag was er een zeer divers programma voor de jeugd. Aan het eind van de middag en ’s avonds was er een uitgebreid programma voor de Senioren. Voor verslag Jeugd zie elders. Hierbij de hoogtepunten van de Senioren:

Het Huistoernooi werd gewonnen door Grol 1.

Roy Röring, speler van Grol Zaterdag 3, werd Speler van het Jaar bij de Senioren.

Grol 6 werd uitgeroepen tot Team van het Jaar.

Johan Klein Gunnewiek,lid van de Woensdag vrijwilligersgroep, werd benoemd tot Verenigingsman van het Jaar. De uitreiking van de oorkonde vindt woensdag a.s. plaats.

Stan Raben presenteerde namens de Jubileumcommissie de nieuwe website svgrol100.nl.

Lars de Vries werd gehuldigd als winnaar van de Super 11.

Na een ludieke terugblik op het seizoen door Bas Brinke kon hij bekendmaken dat Willem Kamphuis de nieuwe Super Supporter is van Grol 1.

Hans Scheinck, voorzitter Grol, en Rob Porskamp, voorzitter Supportersclub, zetten de trainers die afscheid namen in het zonnetje: Jeroen Burghout trainer Grol1, Kevin Vos trainer Grol 2 en Max de Vries trainer Grol 3.

Daarna volgde een indrukwekkende afscheidsspeech van Jeroen Burghout, trainer van Grol 1.

Die vervolgens ook de Voetballer van het Jaar bekend mocht maken. Ramon Landewers eindigde op de 3e plaats. Wessel Baarslag op de 2e plaats. En Michel Kamphuis werd Voetballer van het Jaar.

De avond werd wederom succesvol omlijst door de enthousiaste band Feestband Fantastisch.

Gepubliceerd op