20 april 2024
Home » Groenlo » Geslaagde jeugdactiviteit GTC

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Op woensdag 28 februari vond de jaarlijkse activiteit van de Groenlose Tennis Club voor de jeugdleden uit groep 5 t/m 8 plaats bij Marveld Recreatie.

34 enthousiaste jeugdleden waren die middag actief op de tennisbaan, schaatsbaan en bowlingbaan. Onder leiding van 3 oudere jeugdspelers en 4 jeugdcommissieleden werden de kinderen in 3 groepen verdeeld om zo om de beurt te tennissen, schaatsen en bowlen.

Ondanks de kou hadden de jeugdleden veel plezier op de schaatsbaan. Met tennis werden er leuke partijtjes gespeeld. Dubbelspellen met meisjes, jongens en gemixt van alle niveaus en leeftijden door elkaar. Én er werd fanatiek gebowld onder aanmoediging van de andere teamleden. Kortom; zowel de jeugdleden als de jeugdcommissieleden kijken terug op een zeer geslaagde, sportieve middag! Deze werd feestelijk afgesloten met een – welverdiend – lekker frietje.