20 april 2024
Home » Marienvelde » De Graafschap verliest oefenduel

MARIENVELDE- De Graafschap speelde dinsdag 31 juli een oefenwedstrijd op Sportpark VVMarinveld in Marienvelde (Oost Gelre). De Achterhoekseclub speelde tegen het Griekse Aris FC en verloor de wedstrijd met 0-1.

Ruim 1.500 touwschouwers zagen De Graafschap in de 15e minuut op achterstand komen. De Graafschap keeper Etemadi liet een vrije trijp van Colazo uit zijn handen glippen, waardoor het 0-1 werd. Na een halfuur spelen kreeg Aris FC een penalty na een overtreding van Frank Olijve, Etemadi stopte deze penalty waardoor het met een 0-1 achterstand ging rusten.

In de tweede helft kregen beide ploegen een aantal kansen, maar werd er niet meer gescoord.