18 april 2024
Home » Groenlo » Grol 1 wint oefenduel tegen FC Suryoye

Grol 1 wint oefenduel tegen FC Suryoye

148

De oefenwedstrijd @svGrol 1 tegen FC Suryoye Mediterraneo uit Enschede is zondagmiddag geëindigd in een 4-3.

In het eerste half uur was Grol de bovenliggende partij, maar dit leverde niet veel kansen op. In het laatste gedeelte kwam Suryoye regelmatig gevaarlijk voor het doel van keeper Wessel Baarslag, maar deze wist zijn doel met enkele goede reddingen schoon te houden. Op slag van rust scoorden Mart Zieverink en Jelle Kornegoor waardoor de ruststand 2-0 werd.

Kort na de pauze wist Suryoye uit een prachtige vrije trap 2-1 te scoren. Vrij snel daarna leed Grol op het middenveld knullig balverlies waardoor het zelfs 2-2 werd. Na 10 minuten maakten Sjors Storkhorst en Rob Temmink hun rentree na langdurige blessures. Mede hierdoor kwam het initiatief weer bij Grol te liggen en dit resulteerde ook in verschillende kansen. Rond de 30e minuut rondde Rob Temmink een voorzet doeltreffend af en na een vlotte aanval over rechts scoorde Mart Zieverink 4-2. In het laatste kwartier kwam Bram Huls nog voor Sander Nijhof en Roar Stortelers voor Wessel Baarslag. In de 35e minuut wist Suryoye nog een keer tegen te scoren waardoor de eindstand op 4-3 kwam. Gezien het vertoonde spel voldoende perspectief voor de 2e helft van de competitie.

Zondag 25 januari staat de eerste wedstrijd van de tweede helft van de competitie op het programma. Thuis tegen Rheden. Aanvang 14.30 uur.