Home » Sport » Grol DA1 – Reehorst DA1 (21-10)

GROENLO – Een wedstrijd die Grol niet snel zal vergeten. Grol ging niet zo goed van start. Veel balverlies, maar gelukkig kon de tegenstander hier niet van profiteren. In het midden van de eerste helft had Grol een verdiende 5-2 voorsprong. Daarna werd er om en om gescoord en ging Grol de pauze in met een 14-10 voorsprong. Dit moment werd even gebruikt om de puntjes op de i te zetten voor de tweede helft.

Grol ging voortvarend van start in de tweede helft en in no time was het 12-5. Toch kwam Reehorst terug tot 14-9. Maar door goed verdedigen en voortreffelijk keeperswerk van Grol goalie Nikki, kon Reehorst nog maar één keer scoren in het verdere verloop van de wedstrijd. Bij Grol kwam er stoom op de ketel, want zij scoorden nog zeven keer. Eindstand 21-10.

Een geweldige prestatie van de Grol meiden, die ondanks de hectiek, waarbij de tegenstander zelfs nog een rode kaart kreeg, toch rustig bleven en tekenden voor een klinkende overwinning.