Grol Dames 1 verliest nipt van HV Huissen


Gepubliceerd op

GROENLO – Op zaterdagavond gingen de dames van Grol met goede moed richting de sporthal. De laatste thuiswedstrijd van het seizoen. Kunnen de dames van Grol de punten in Groenlo houden? Grol begon de wedstrijd goed na een mooi openingsdoelpunt van kanjer van de week Imogen Wopereis.

Na een goede start vielen de eerste doelpunten in het voordeel van de dames van Grol. Door goed verdedigingswerk van Grol kwam Huissen er moeizaam doorheen, waardoor Grol al snel op een voorsprong van 6-2 kwam.

Met een ruststand van 8-6 gingen de dames van Grol met goede moed de tweede helft in. Na een aantal mooie doelpunten van onder andere Myrthe Meershoek bleven we in het spel. Door wat slordige fouten in de verdediging van Grol kwam Huissen echter terug tot 11-11 en werd de wedstrijd spannender en spannender. Het laatste kwartier van de wedstrijd ging het nek aan nek tussen de beide teams. Met nog een aantal seconden op de klok kreeg Grol een penalty mee, de kans om een punt in Grolle te houden. De dames hebben er met z’n allen voor geknokt, maar helaas was dit niet genoeg en ging Huissen er uiteindelijk met de winst vandoor: 16-18.

Volgende week staat de laatste wedstrijd van de dames op het programma, uit tegen Angeren. Hopelijk kunnen de dames de competitie met een mooie overwinning afsluiten!