18 april 2024
Home » Sport » Grol H.V. DA1 – Huissen HV DA 2

GROENLO – Zaterdag 29 september was het zover: de eerste competitie wedstrijd voor HV Grol A1. Na 4 oefenwedstrijden kon eindelijk aan het echte werk begonnen wonnen. De wedstrijd werd gespeeld tegen Huissen A2. Grol begon niet zo sterk en kwam op een 2-0 achterstand. Uiteindelijk herpakten de meiden van Grol zich en kwamen ze terug tot 3-3. Verdedigend waren stond het erg goed, maar daar stond tegenover dat aanvallend ook niet echt een vuist kon worden gemaakt. De ruststand was desondanks wel in het voordeel van Grol: 7-5.

Begin tweede helft verzwakte Grol wat en kwam de stand al snel op een 8-8. Er moest echt gevochten worden voor de punten. Met 11-11 op het scorebord besliste Grol dat ze het niet meer wilden weggeven. Door alles te geven en tegelijk toch de rust te behouden trokken de meiden van Grol de overwinning met 15-11 over de streep. Logisch dat de meiden van Grol erg blij waren met de eerste overwinning van het seizoen!