20 april 2024
Home » Sport » Grol H.V. dames 1 – TVO

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

Afgelopen zaterdagavond 18 november stonden de dames van Grol oog in oog met de dames van TVO. Het spel ging vlot van start en al snel stond het 2-0 in het voordeel van Grol.

De dames van TVO gaven zich echter niet direct gewonnen. De stand liep op naar 3-2. Door mooie snelle aanvallen en looplijnen liep de stand aan de kant van Grol snel op tot 9-3. De dames van TVO kwamen nog terug tot 10-7, maar Grol wist de voorsprong te behouden en de rust in te gaan met een stand van 14-8.

De tweede helft verslapten de dames van Grol en kwam TVO dichterbij tot 16-13. De combinaties waren niet zo mooi en soepel als de eerste helft, maar gelukkig wist Grol de punten in eigen huis te houden. De wedstrijd eindigde met een stand van 25-19.

Volgend weekend hebben de dames van Grol tijd om hun krachten te sparen voor de wedstrijd van 3 december uit tegen Bentelo om 14.20 uur. Bentelo staat 1 plek lager op de ranglijst dus het beloofd een spannende pot te worden waarbij alle aanmoediging welkom is!