19 april 2024
Home » Sport » Grol Heren 1 weet goed spel deels te belonen tegen BVC

Grol Heren 1 weet goed spel deels te belonen tegen BVC

235

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

Grol HS 1 – BVC’73 HS 2 (1-3)

GROENLO – Afgelopen zaterdag ontvingen de mannen van Heren 1 van v.v. Grol de huidige nummer drie uit Barchem.

Helaas was Tim niet fit genoeg om te spelen, vandaar dat hij William heeft geassisteerd in de coaching. We kenden BVC als een stabiele tegenstander met een uitstekende pass en aanvalskracht.

In de eerste twee sets had Grol het erg lastig om mee te komen in de wedstrijd. De eerste twee sets gingen vrij snel naar de gasten met setstanden 15-25 en 18-25. In de derde set werd besloten om niet meer naar het scorebord te kijken en de focus te leggen op goed volleybal willen spelen. En dat werd beloond: de derde set ging naar Grol met 25-23. Er werden lange rally’s gespeeld en hard gewerkt om de punten te maken. Tot lang in de vierde set bleef het spannend.. uiteindelijk trok BVC aan het langste eind door de set te winnen met 25-27.

In het nieuwe jaar is te zien dat, met name in de thuiswedstrijden, Grol steeds stabieler spel laat zien. Nu dit nog omzetten in punten zodat er afscheid genomen kan worden van de rode lantaarn….