20 april 2024
Home » Groenlo » Grol huldigt speelster en vrijwilligster van het jaar

Grol huldigt speelster en vrijwilligster van het jaar

200

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Sandra Levers is vrijdag 19 juni benoemd tot speelster van het jaar 2015 . Zij is keepster bij handbal vereniging Grol Dames 1, scheidsrechter, scheidsrechtercoördinator, T.C. lid en nog veel meer. Zij werd vooral geroemd vanwege de grote vooruitgang die zij gemaakt heeft nadat dames 1 dit seizoen in de 2e klasse / wedstrijdsport de kans heeft gepakt. Maar ook vanwege het feit dat zij haar team coacht vanuit het doel.

Inge Klein Gunnewiek is benoemd tot vrijwilligster van het jaar. Ondanks een zware blessure in het begin van het seizoen is zij zich in blijven zetten voor de vereniging. Als coach van één van de jeugdteams, lid van de jeugdcommissie en organisator van beide jeugdkampen heeft zij deze prijs in ontvangst mogen nemen.

De dames werden in het zonnetje gezet door voorzitster Lucie Hulshof met een mooie wisselbeker en een schitterende bos bloemen.