Home » Sport » Grol HV DS 2 – Dynamiek DS1

GROENLO – Na een superleuk eerste teamfeestje wist dames 2 van handbalvereniging Grol: vandaag moesten ze aan de bak! Op het programma stond Dynamiek uit Goor, een team waar ze nog weinig van wisten. Zij hebben 1 wedstrijd gespeeld en als die vergeleken wordt met de wedstrijden van Grol, zou het een close call worden.

Voorafgaand aan de wedstrijd werden de nieuwe tenues geshowd en teamfoto’s gemaakt. Hierna kwam de focus bij de dames vanaf het moment dat het eerste fluitsignaal ging. Binnen no time stonden de dames van Grol 1-4 achter. Dynamiek verdedigde offensief en de thuisspelende ploeg wist daar geen raad mee. Ondanks de vele ruimtes die er lagen en de toch wel duidelijke boodschappen vanaf de kant liep Dynamiek uit naar een 1-7 voorsprong.
De dames van HV Grol moesten aan de bak, het samenwerken ging beter, de looplijnen werden ingezet en Chantal zorgde voor wat extra activiteit! De rust werd in gegaan met een 6-8 achterstand.

Na een goede oppepper tijdens de rust en met meer zelfvertrouwen ging Grol het veld weer in. Er werd gewerkt voor elkaar, de aanvallen kwamen beter tot hun recht en na een kwartier spelen in de 2e helft stonden de dames uit Groenlo eindelijk een puntje voor, 11-10. Dit moest uitgebouwd worden, 7-meters werden benut en aanvallen goed afgerond. Met 2 mooie vrije ballen van Marijn en 2 break-outs die de speelsters van Dynamiek misten (door de uitstraling van keepster Sandra) bleven de dames van Grol voor staan. Het was billenknijpen op het eind maar met 15-14 heeft HV Grol dames 2 de overwinning binnen gesleept.