25 april 2024
Home » Sport » Grol pakt broodnodige 5 punter!

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Na de nederlagen tegen de concurrenten Dynamo en Favorita moest Grol vandaag een goed resultaat halen. Grol vond in Vios een gewillig slachtoffer. Vios, dat lichtelijk was getransformeerd in vergelijking met vorig jaar waar hun goede spelverdeliger was gestopt, kon het Grol geen moment lastig maken.

Alleen in de 1e set bleven de Eefdenaren nog aardig dicht bij en had Grol wat moeite om de set af te maken. Grol kreeg 3 setpunten op 24-21 maar zag de eerste 2 in rook opgaan. Gelukkig werd het 3e setpunt wel benut. De 2e set begon Grol wat ongeconcentreerd, waardoor het snel tegen een punt of 5 achter stond. Bij 12-12 kwam Grol langszij en de voorsprong liep gestaag uit naar 25-18.

In de 3e en 4e set had Grol geen kind meer aan Vios. De 4e set liet Grol de teugels aan het eind nog wat vieren, waardoor Vios toch nog 15 punten scoorde. Een goed en welkom resultaat.

Door dit resultaat stijgt Grol naar een gedeelde 3e plaats, maar veel belangrijker is dat ze afstand hebben genomen van plaats 10,11 en 12.

De komende 2 wedstrijden gaan we op bezoek bij nr. 2 Bovo en krijgen we de koploper, Volga, op bezoek in Groenlo. We hopen dat we deze 2 wedstrijden nog een paar punten kunnen sprokkelen, zodat we in de middenmoot kunnen blijven hangen.

Grol h1 – Vios h1 4-0 (25-23 / 25-18 / 25-14 / 25-15)