Home » Sport » Grol pakt broodnodige overwinning

GROENLO – 3-1 (23-25 / 25-19 / 25-15 / 25-21)

Grol speelde afgelopen zaterdag een sleutelwedstrijd tegen Vios Eefde. Bij winst zal de middenmoot weer in zicht komen, maar bij verlies zou Grol moeten vrezen voor het degradatiespook.

Grol leek zich nog niet geheel bewust van dit feit, want ze begon heel slap aan de wedstrijd. Vooral passend had Grol het niet in orde. Al hoewel de serve van Vios niet de moeilijkste was had de passer van Grol alle moeite. Vios liep hierdoor ruim weg naar een 10-2 voorsprong. Grol ging er achteraan, maar telkens wanneer Grol Vios weer in zicht had. maakten de Grolmannen weer een aantal fouten. Tot boven de 20. Grol kwam terug tot 23-23 en het had er alle schijn van dat Grol de set ging pakken, echter was het Vios die er met deze set vandoor ging door wederom 2 fouten van Grol.

In de 2e set pakte Grol het anders aan. De pass setting werd anders opgesteld en ineens begon het enigszins te lopen. Vanaf dat moment is Grol ook niet meer in de problemen geweest en met achtereen volgens 25-19 , 25-15 en 25-21 won Grol de wedstrijd.