25 april 2024
Home » Sport » Grol strijdend ten onder tegen nr. 2

Grol strijdend ten onder tegen nr. 2

186

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

GROENLO – Grol was zaterdag gastheer van Wivoc dat momenteel strijdt voor de 2e plaats. Grol had een aantal mindere wedstrijden gespeeld en was gebrand op een goed resultaat.

Van meet af aan liet Grol zich gelden en konden vrij makkelijk het spel van Wivoc bijbenen. Een serie opslagfouten zorgde er uiteindelijk toch voor dat Grol de set aan Wivoc moest laten. In de 2e set was de Grol het even een beetje kwijt en Wivoc profiteerde hier optimaal van.

In de 3e set zette Grol de schouders eronder en het hele team werkte keihard. Dit werd beloond met een mooie setwinst.

De 4e set begon Grol dramatisch en kwam snel met 8-1 achter. Grol knokte zich nog terug naar 9-12, maar dichterbij dan een gat van 3 punten kwam Grol niet meer en via 13-18 liep Wivoc uit naar 15-24. Grol maakte nog 2 punten, maar dat was het dan ook.

Grol heeft eindelijk weer eens laten zien dat het goed kan volleyballen. Daarnaast is er met veel passie en plezier gespeeld en dat moeten de mannen meenemen naar de laatste 4 wedstrijden. Vrijdag spelen de mannen van Grol een sleutelwedstrijd tegen KSH in Harreveld om 21:00.

1-3 (21-25/17-25/25-22/17-)