Grol verliest derby tegen Gemini en 2 vitrinekasten


Gepubliceerd op

GROENLO – Zaterdag kwamen de mannen van Gemini op bezoek. Gemini is een team met heel veel volleybalervaring en is derhalve altijd een lastige, stugge tegenstander. Grol moest het deze middag doen zonder Frederik, Lars en Roy. Gelukkig wilden Maurice, Robert en David uit het 2e hun plaatsen opvullen.

Grol begon de wedstrijd zeer ongeconcentreerd met een enorme foutenlast. Gemini kon derhalve zonder weinig inspanning de set makkelijk binnen halen met 14-25. Naarmate de wedstrijd vorderde kwamen de Grolmannen beter in de wedstrijd; al ging dit heel langzaam en met mooie pieken, maar ook met diepe dalen. De 2e set ging ook nog vrij kansloos met 19-25 naar Gemini.

In de 3e set kwam de wedstrijd eindelijk pas echt op gang en was er sprake van een wedstrijd. Tot 21-21 ging het gelijk op, maar toch kwam Gemini op 24-21. Grol kwam nog terug tot 23-24, maar het was toch Gemini dat aan het langste eind trok.

In de 4e set nam Maurice de spelverdeling over van Menno. Het ging ineens weer beter lopen bij de Grol en Grol liep snel weg. Gemini had even geen antwoord op het spel van Grol en daardoor kon Grol toch nog een puntje thuis houden. Tijdens de fancy fair, waar onze gasten ook aan meededen, wonnen wij uiteraard alle bierprijzen. Het topmoment moest toen nog komen. Trainer/coach Han Bulten van Gemini dacht in de hal bij het weggaan even te laten zien hoe je een voetbal moest terugschieten. Dat ging niet helemaal goed met tot gevolg dat 2 vitrinekasten in diggelen lagen. Nu hebben we 2 weken rust en pas op zaterdag 25 november spelen we weer een wedstrijd en wel thuis tegen Dynamo Neede.

1-3 (14-25 / 19-25 / 23-25 / 25-18)