Home » Sport » Grol verliest thuis van Victoria

GROENLO – Grol begon nog goed aan de wedstrijd en pakte snel een voorsprong van 4 punten, echter zakte het niveau snel in. Vooral blokkerend stond het niet goed bij de Grol en aanvallend kreeg Grol de bal ook niet aan de grond. In de 1e set werden daarnaast teveel p’s gemaakt waardoor Victoria makkelijk de 1e set kon pakken.

In de 2e set herpakte Grol zich enigszins, maar Victoria bleek een stug en sterk team. Grol trok deze set nog wel aan het langste eind door de set met 26-24 te pakken. 1-1 en de wedstrijd lag weer open.

In de 3e set kwam Grol nog met 13-10 voor, maar een reeks van veel fouten leverde Victoria een voorsprong op van 20-13. Dit kwam Grol niet meer te boven en Victoria pakte de set met 25-20.

De 4e set was illustratief voor de gehele wedstrijd. Grol kende hoge pieken, maar de diepe dalen waren diep en te lang. Victoria haalde daardoor de 4e set en daarmee de wedstrijd makkelijk binnen. Er valt voor de Grol nog heel veel te trainen. Volgende week mogen de mannen naar Apeldoorn om daar aan te treden tegen Alterno.

1-3 (16-25 / 26-24 / 20-25 / 16-25)