25 april 2024
Home » Groenlo » Grollid Gerard Rave overleden

Logo Scherpinbeeld

Ontdek het verleden van Groenlo

Duik in een rijke verzameling van meer dan 8.000 foto’s en films. Elke dag wordt een nieuwe oude foto toegevoegd. Deel jouw herinneringen bij elke foto!

Bekijk de collectie

De vlag bij de s.v. Grol hangt opnieuw halfstok. Op donderdagavond 25 juni 2015 is ons ondersteunend lid Gerard Rave overleden.

Hij is vrij plotseling gestorven in De Mariënhof in Lichtenvoorde op de leeftijd van 74 jaar. Daar woonde hij sinds een jaar nadat hij jarenlang aan de Oude Winterswijkseweg had gewoond. Ondanks alle aandacht die hij van zijn kinderen kreeg, was het leven voor hem niet meer wat het was sinds het overlijden van zijn lieve vrouw Lucie in 2009.

Gerard heeft in de Groenlose gemeenschap veel maatschappelijke functies vervuld. Zo was hij vele jaren lid van de gemeenteraad, voorzitter van de toenmalige Woningstichting Groenlo, voorzitter van de Stichting Kerkelijk Cultureel Centrum en voorzitter van zangvereniging Inter Nos.

Een echte Grollenaar, betrokken bij de mensen en de activiteiten in Groenlo. Dus ook bij de s.v. Grol.

De familie Rave wordt opnieuw getroffen binnen korte tijd. Twee weken geleden overleed Jan Rave (77) , de broer van Gerard. Wij leven met hen mee.

Wij wensen de kinderen van Gerard, Margreet, Anneke en Reinoud, hun partners en de kleinkinderen veel sterkte in de komende tijd.

Namens het hoofdbestuur en de leden van de s.v. Grol,